Ekologiskt jordbruk och produktion är inte lätt – de kräver engagemang.

Ekologisk produktion, både vad gäller odling av råvaror och tillverkning kan enkelt sammanfattas med att det kombinerar en hållbar produktion, biologisk mångfald, bevarandet av naturresurser och tillämpning av en god djurhållning

Från teplantagen i Nilgiri-bergen i södra Indien till frodiga mjölkgårdar i Bayern – våra experter arbetar hårt för att säkerställa att varje liten klunk Honest är så bra som den bara kan bli.

”När min medgrundare Barry och jag startade Honest Tea från mitt kök år 1998, lovade vi oss själva att om vårt företag skulle växa, så skulle vårt engagemang för att köpa de allra bästa ekologiska, hållbara och rättvisemärkta produkterna fortsätta att vara lika starkt – och det är det verkligen! Vårt kall har alltid varit att skapa uppfriskande drycker som är lika goda för världen som de är i smaken.

Om du någonsin tycker att vi misslyckas med att leva upp till det, eller bara vill prata om det, kontakta oss på sethandbarry@drinkhonest.co.uk.”

Just take a sip and taste the Honest difference.

Ekologisk odling i EU

Vi är stolta över att kunna säga att vi lever upp till alla EU:s lagar och riktlinjer om ekologisk odling. Varför? Eftersom det är bättre för dig och bättre för planeten. Ta reda på mer om ekologisk odling i EU här.

Läs mer

Vår PlantBottle™


Vi tycker att våra flaskor är lika speciella som drycken i dem. Varför?
Eftersom vi gör dem av förnybart växtmaterial som kommer från sockerrör.
Allt kan återvinnas, så att du kan hålla cykeln i gång och världen lycklig.