Vad är Honest drycker?

Honest är en del dryckestillverkare och en del socialt entreprenörskap. Vi brinner för att skapa drycker gjorda av goda, hållbart producerade, ekologiska ingredienser.  Vårt produktsortiment består för närvarande av fyra delar: Honest Tea, Honest Lemonade, Honest Coffee och Honest Kids. För att få veta mer om varje del, klicka här.

 

Varför använder Honest ekologiska ingredienser?

Kort sagt eftersom det är bättre för dig, och bättre för planeten. Ekologiska ingredienser är utan några kemikalier, artificiella konserveringsmedel, bekämpningsmedel, eller genetisk modifiering. Vårt certifieringsorgan, the Soil Association, uttrycker det som att ekologiska varor är “mat så som den borde vara”. Läs mer om fördelarna med att använda ekologiska varor här.

 

Innehåller era produkter genetiskt modifierade ingredienser?

Nej, nej och åter nej. Våra drycker innehåller inte några genetiskt modifierade organismer (s.k. GMO). Som en del av vår ekologiska certifiering tillåts vi inte att inkludera något som inte är ekologiskt i våra produkter. Inte för att vi skulle vilja göra det heller!

 

Innehåller era drycker gluten eller några andra vanliga allergener?

Inga av våra drycker innehåller gluten. De är även fria från soja, jordnötter, nötter, sesam, fisk, skaldjur, blötdjur, senap, selleri, lupiner och svaveldioxid. Om du vill fråga oss om en specifik ingrediens, var vänlig och mejla oss på konsumentkontakt.se@cokecce.com, eller ring oss på 020-65 60 70.

 

Jag hittar inte min favoritprodukt från Honest i butikerna. Var kan jag köpa den?

Fråga butikschefen om de har den i lager eller planerar att köpa in den. Om inte, kanske du kan be dem köpa in den! Om du inte lyckas, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta närmaste återförsäljare av din favoritdryck från Honest. Du kan antingen skicka ett e-postmeddelande till oss på konsumentkontakt.se@cokecce.com, eller ring oss på 020-65 60 70.

 

Äger Coca-Cola Honest?

År 2008 investerade Coca-Cola i Honest för att hjälpa oss att expandera vår distribution. År 2011 köpte Coca-Cola Honest. Tack vare det har vi kunnat expandera från ca 15 000 detaljhandlare i USA till över 100 000. Och tack vare det har vi kunnat förstärka den ekologiska jordbruksindustrin med vårt växande företag och introducera goda ekologiska drycker till fler konsumenter!

 

Varifrån kommer era örtteer?

Våra experter finkammar hela världen för att hitta de bästa ekologiska teerna för att använda i våra örtteer. Vi använder ekologisk hibiskus från Egypten, ekologisk citronmyrtle från Australien, och ekologisk citronbalsam från Portugal. Vi använder även ett underbart grönt te från Kina och handplockade svarta teblad från Nilgiribergen i södra Indien. Oavsett vilken brygd du väljer, kan du vara säker på att det inte är någon vanlig kopp te. Lär dig mer här.

 

Varifrån köper ni era ingredienser?

Vi brinner för att bygga ett företag som är hållbart, ekologiskt, som har goda produkter och är rättvist för alla som är inblandade, från bonden till kunderna som dricker de färdiga produkterna. Vi arbetar med bönder runt om i hela världen, från Nilgiribergen i södra Indien till Alpernas fot i Bayern. Vi är mycket stolta över varifrån våra ingredienser kommer, så vi har skapat en interaktiv karta för att berätta historien bakom var och en av dem. Här ser du den. 

 

Varför ser min Honest-dryck grumlig ut eller separerar?

Vi använder uteslutande ekologiska ingredienser i våra drycker, vilket ibland kan leda till naturlig separation eller att färgen bleknar. Men var inte orolig. Den smakar fortfarande lika gott. Skaka bara flaskan innan du serverar drycken, så blandas innehållet igen och den blir lika god och uppfriskande som du förväntar dig. 

 

Hur smakar min Honest-dryck bäst?

Alla våra drycker smakar bäst när de serveras kylda, direkt från kylskåpet. Skaka dem bara lite snabbt och häll upp eller drick direkt ur flaskan. NJUT! 

 

Vad tillverkar Honest sina flaskor av, och hur ska jag avyttra dem?

För oss på Honest är omsorgen om miljön en del av vår affärsidé, så vi skapade PlantBottle™ för att försäkra oss om att våra flaskor är så miljövänliga som möjligt. De görs av förnybart växtmaterial som kommer från sockerrör. Hela flaskan är återvinningsbar, så att du kan hålla cykeln i gång och världen nöjd.

 

Har du någon annan fråga, som du inte hittar svaret på här? Skicka ett e-postmeddelande till oss på konsumentkontakt.se@cokecce.com